Hier worden onze nestjes en toekomstige nestjes vermeld. Regelmatig zult u nieuwe aankondigingen en foto's kunnen zien


 

Ook een bezoek aan het rusthuis staat op het programma. Een unieke ervaring in beeld !! Klik op het onderwerp om de foto's te bekijken. Deze beelden zijn van verschillende bezoeken van verschillende nestjes.

Wij danken de direktie en het personeel voor de bereidwillige medewerking.

bezoek aan de kamers.
pag 3

 

 

Wij fokken uit weloverwogen combinaties en streven zo naar gezonde, mooi gebouwde honden met een sociaal karakter waar werklust en uiterlijk in harmonie samen gaan.

Onze pups worden met veel zorg en kennis gefokt en opgevoed. Om zich optimaal te kunnen aanpassen aan zijn nieuwe thuis benutten wij de inprentingsfase ten volle.Zij worden in huis opgevoed en wij besteden heel veel aandacht aan de socialisatie. Daarom worden zij met zoveel mogelijk situaties geconfronteerd : huishoudelijke toestellen zoals radio, stofzuiger, vaatwasser....en zelf opgewekte geluiden. Daarnaast worden onze pups ook geconfronteerd met speciaal op puppyformaat gemaakte toestellen. Ze worden gesocialiseerd met onze volwassen honden en ze rijden mee met de auto. Het is dan ook ons voornaamste doel om kwaliteitspups af te leveren die zeker aan uw eisen zullen voldoen. Met dit doel voor ogen weten wij ook dat u dan veel plezier zal beleven aan uw border collie. Wij staan ook steeds klaar voor ieder probleem waarmee u tijdens de opvoeding zou kunnen te maken hebben.